Δωρεάν Αιματολογικό Έλεγχο Θυρεοειδούς (FT3,FT4,TSH), δωρεάν Γενική Εξέταση Αίματος και Ούρων και Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας σε προνομιακή τιμή στο μεγαλύτερο Διαγνωστικό Κέντρο της Ελλάδας. 

Το ΘΕΜΑ, συνεχίζοντας τη σημαντική κοινωνική προσφορά στους αναγνώστες του, σας προσφέρει εντελώς δωρεάν επιπλέον σημαντικές ιατρικές εξετάσεις καθώς και βασικές προληπτικές εξετάσεις σε πολύ χαμηλές τιμές στο μεγαλύτερο Διαγνωστικό Κέντρο της Ελλάδας, τη Βιοιατρική. 

Έτσι, από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου μπορείτε να κάνετε Αιματολογικό Έλεγχο Θυρεοειδούς αδένος (FT3, FT4, TSH) και Γενικές Εξετάσεις Αίματος και Ούρων εντελώς δωρεάν καθώς και Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας Ο.Μ.Σ.Σ. με τη μέθοδο DXA  για την πρόληψη της Οστεοπόρωσης, σε προνομιακή τιμή στη Βιοιατρική. 

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου λοιπόν θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφηµερίδας τρία κουπόνια υγείας: ένα για τον Αιματολογικό Έλεγχο Θυρεοειδούς Αδένος (FT3, FT4, TSH), ένα για τις Γενικές εξετάσεις Αίµατος και Ούρων και ένα για  την Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας Ο.Μ.Σ.Σ. με τη μέθοδο (DXA).

– Με το κουπόνι για τον Έλεγχο Θυρεοειδούς σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε εντελώς δωρεάν, χωρίς προγραµµατισµό ραντεβού και χωρίς κανένα παραπεµπτικό Αιματολογικό Έλεγχο Θυρεοειδούς Αδένος (FT3, FT4, TSH).

– Με το κουπόνι για τις Γενικές Αίµατος και Ούρων σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να κάνετε εντελώς δωρεάν, χωρίς προγραµµατισµό ραντεβού και χωρίς κανένα παραπεµπτικό Γενική Αίµατος και Γενική Ούρων, που είναι οι πλέον απαραίτητες εξετάσεις. 

– Με το κουπόνι για την Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας Ο.Μ.Σ.Σ. σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε σε προνομιακή τιμή την αναγκαία εξέταση για την πρόληψη της Οστεοπόρωσης,  κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, που θα κλείσετε καλώντας στον ενιαίο πανελλαδικό τηλεφωνικό αριθμό 210-9987877 για την εξυπηρέτησή σας. 

Καλείτε στον ενιαίο Πανελλαδικό τηλεφωνικό αριθμό της Βιοιατρικής 210-9987877, προκειμένου να ενημερώνεστε για : 

– Τα διαγνωστικά κέντρα που μπορούν να διενεργήσουν το πακέτο ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΑΔΕΝΟΣ καθώς και ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ & ΟΥΡΩΝ χωρίς προγραμματισμό ραντεβού. 

– Τα διαγνωστικά κέντρα που μπορούν να διενεργήσουν ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ με προγραμματισμό ραντεβού καλώντας στον πιο πάνω αριθμό ή στις κατά τόπους μονάδες.
– Επίσης, αναλυτικές πληροφορίες για τα σημεία και τη διαδικασία εξυπηρέτησης θα παρέχονται και στο site www.bioiatriki.gr
– Για κάθε πακέτο εξετάσεων [(γενική αίματος, γενική ούρων) ή (αιματολογικός έλεγχος θυρεοειδούς) ή (μέτρηση οστικής πυκνότητας)] αντιστοιχεί ξεχωριστό κουπόνι. Οι αναγνώστες μπορούν να διενεργούν τόσο τις εξετάσεις αίματος και ούρων και τον έλεγχο θυρεοειδούς όσο και την μέτρηση οστικής πυκνότητας προσκομίζοντας αντίστοιχα και τα τρία κουπόνια.

ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

– Πάρτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ) και που αντιστοιχεί στις εξετάσεις που θέλετε να κάνετε. Για να πραγματοποιήσετε τις εξετάσεις σας είναι υποχρεωτική η προσκόμιση του σχετικού κουπονιού στη Βιοιατρική, την ημέρα που θα κάνετε τις εξετάσεις. 

– Αν θέλετε να κάνετε δωρεάν Αιματολογικό Έλεγχο Θυρεοειδούς (FT3, FT4, TSH) παίρνετε το αντίστοιχο κουπόνι και απλά προσέρχεστε με αυτό σε ένα από τα υποκαταστήματα της Βιοιατρικής, όπου κάνετε τις εξετάσεις σας εντελώς δωρεάν και χωρίς ραντεβού.

– Αν θέλετε να κάνετε δωρεάν Γενική Εξέταση Αίματος και Ούρων παίρνετε το αντίστοιχο κουπόνι και απλά προσέρχεστε με αυτό σε ένα από τα υποκαταστήματα της Βιοιατρικής, όπου κάνετε τις εξετάσεις σας εντελώς δωρεάν και χωρίς ραντεβού.

– Αν θέλετε να κάνετε Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας σε προνομιακή τιμή, παίρνετε το αντίστοιχο κουπόνι, καλείτε -οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι- στον Πανελλαδικό τηλεφωνικό αριθμό που θα υπάρχει στην εφημερίδα, ή στο διαγνωστικό κέντρο που διενεργεί τη συγκεκριμένη εξέταση και κλείνετε εκείνη τη στιγμή το ραντεβού σας για τη Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας. 
– Προσοχή : Για όλες τις εξετάσεις, είναι απαραίτητη η προσκόμιση του σχετικού -με την εξέταση που θέλετε να κάνετε κουπονιού.

Τα κουπόνια ισχύουν από τη Δευτέρα 23/11 έως και το Σάββατο 28/11. 
Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να κάνουν Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας θα πρέπει να τηλεφωνήσουν εντός των παραπάνω ημερομηνιών για τον προγραμματισμό του ραντεβού τους. 
Αναλυτικές πληροφορίες για τα σημεία και τη διαδικασία εξυπηρέτησης θα παρέχονται στο site www.bioiatriki.gr καθώς και στον ενιαίο πανελλαδικό τηλεφωνικό αριθμό 210 9987877 της Βιοιατρικής.

Δωρεάν Αιματολογικός Έλεγχος Θυρεοειδούς και Γενικές Εξέτασεις Αίματος και Ούρων

Πηγή: protothema.gr