Δύο νέα ρεκόρ διαδρομής από τον Κώστα Γκελαούζο και την Ράνια Ρεμπούλη σημειώθηκαν στον Ημιμαραθώνιο Αθηνών στον οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 17.000 δρομείς που μετέτρεψαν τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας σε ποτάμι ενέργειας.

Για να δεις όλα όσα έγιναν στον Ημιμαραθώνιο πάτησε εδώ…

Σύμμαχος του 5ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας αναδείχθηκε και ο καιρός για τη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ του Δήμου Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ, της Περιφέρειας Αττικής και κύριους χορηγούς την BMW Hellas και την Aegean.

O Ημιμαραθώνιος των ρεκόρ

Στον Διεθνή Ημιμαραθώνιο-Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πρώτος τερμάτισε ο Κώστας Γκελαούζος του Παναθηναϊκού με χρόνο 1,08,35 κάνοντας ρεκόρ διαδρομής, νίκη που του δίνει αυτόματα το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ.

O Ημιμαραθώνιος των ρεκόρ

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Χριστόφορος Μερούσης του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Βροντάδου Χίου με χρόνο 1.09.27 και στην τρίτη ο προηγούμενος κάτοχος του ρεκόρ διαδρομής του Ημιμαραθωνίου, Κώστας Πούλιος του Παναθηναϊκού με χρόνο 1.09.34.

O Ημιμαραθώνιος των ρεκόρ

Πρώτες στον 5ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αναδείχθηκαν η Ράνια Ρεμπούλη με ρεκόρ διαδρομής με χρόνο 1.16.57 εκπροσωπώντας τον Γυμναστικό Σύλλογο Νέων Λέρου, η Αναστασία Καρακατσάνη του Γυμναστικού Συλλογου Τρικάλων με χρόνο 1.17.23 και στην τρίτη θέση η Μάγδα Γαζέα του ΑΓΕΣ Ζακύνθου και χρόνο 1.18.54.

Φωτογραφίες: Eurokinissi ΠΗΓΗ: zougla.gr