του Τόνι Νζέιμ διαιτολόγος διατροφολόγος

Υλικά για 4 μερίδες:

• 4 (170 γρ.) φιλέτα στήθος κοτόπουλου χωρίς την πέτσα
• ¾ κουταλάκι του γλυκού σπόρους μάραθου, θρυμματισμένους
• ¼ κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
• ¼ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
• 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
• 2 φλιτζάνια κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες
• 1 φλιτζάνι κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες
• ½ φλιτζάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο (περίπου 1 μεγάλο)
• 1 ½ κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο δενδρολίβανο
• 1 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου χαμηλό σε νάτριο
• 1 κουταλιά της σούπας ξύδι βαλσάμικο
• Αλάτι, πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο

Διαβάστε τη συνέχεια με την εκτέλεση,τα tips και τα διατροφικά στοιχεία

ΠΗΓΗ: zougla.gr