Για κάποιο λόγο, υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που θεωρούν ότι αν μια γυναίκα γεννήσει με καισαρική τομή, ότι στην πραγματικότητα δεν έχει γεννήσει ποτέ, επειδή είναι ο «εύκολος τρόπος». Είτε είναι από επιλογή της εγκυμονούσας είτε είναι περιστατικό που χρήζει άμεσης εγχείρησης για το καλό της μητέρας…


Για κάποιο λόγο, υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που θεωρούν ότι αν μια γυναίκα γεννήσει με καισαρική τομή, ότι στην πραγματικότητα δεν έχει γεννήσει ποτέ, επειδή είναι ο «εύκολος τρόπος». Είτε είναι από επιλογή της εγκυμονούσας είτε είναι περιστατικό που χρήζει άμεσης εγχείρησης για το καλό της μητέρας και του εμβρύου, η καισαρική τομή μπορεί να σώσει τη ζωή και των δύο και είναι πολύ πιο επώδυνη από τον φυσιολογικό τοκετό.

Η σελίδα του Facebook «Sanctimommy» είναι μια ομάδα όπου οι μητέρες μοιράζονται παράξενα σχόλια που δέχονται οι μητέρες για θέματα μητρότητας. Πρόσφατα, ένα μέλος αποφάσισε να μοιραστεί μια ιδιωτική συζήτηση που είχε με την  φωτογράφο που αναλαμβάνει φωτογραφήσεις γέννας, καθώς η φωτογράφος ακύρωσε τη δουλειά, επειδή η μητέρα θα έκανε καισαρική τομή.

«Αυτό δεν είναι γέννα, όπως και αν το προβάλλεις.»

Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ: Αρνήθηκε να Φωτογραφήσει τη Γέννα μιας Γυναίκας επειδή έκανε Καισαρική. Έξαλλες Χιλιάδες Μαμάδες Παγκοσμίως!

Η απάντηση της φωτογράφου έγραφε: «Μια εγχείρηση δεν είναι γέννα, αγαπητή μου. Δε γεννάς. Κάνεις εγχείρηση για να βγάλεις το μωρό μέσα από τη κοιλιά σου. Αυτό δεν είναι γέννα, όπως και αν το προβάλλεις και δεν θέλω να παρίσταμαι εκεί και να το φωτογραφίζω. Αν αποφασίσεις να γεννήσεις φυσιολογικά, τότε θα το προγραμματίσουμε. Η μητρότητα είναι δύσκολη εργασία, και αν ήμουν στη θέση σου θα το σκεφτόμουν πριν ξεκινήσω μια τέτοια δουλειά κάνοντας εκπτώσεις από τόσο νωρίς.»

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι μητέρες αντέδρασαν με θυμό:

«Αυτό με εξοργίζει και δε μπορώ ούτε καν να κάνω κάποιο αστείο. Συγγνώμη κιόλας που εγώ και το μωρό μου δεν πεθάναμε, έπειτα από 18 ώρες τοκετού,» γράφει μια μητέρα.

 

Ενώ κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να το σκεφτούν με μια άλλη λογική:

«Μάλλον τα μωρά που γεννιούνται με καισαρική δεν έχουν ποτέ γενέθλια, μιας και ποτέ δεν γεννιούνται. Ευτυχισμένη Αφαίρεση! στα παιδιά μου, που προφανώς δεν τα αγαπώ αρκετά, επειδή δε τα γέννησα με φυσιολογικό τοκετό.» σχολίασε μια άλλη αγανακτισμένη μητέρα.

 

Η γέννηση των παιδιών δεν είναι ανταγωνισμός, και με όποιον τρόπο και να γεννηθεί ένα μωρό, δεν είναι ποτέ εύκολο. Απλά ρωτήστε οποιαδήποτε μητέρα. 

Copyright: Distractify

Διαβάστε περισσότερα…

Πηγή: fanpage.gr